Naša zgodba

Skupina strokovnjakov različnih področij, vsi z ljubeznijo do statistike

Prihajamo iz različnih poročij: informatike, fizike, managementa, trženja idr.., vse nas združuje interes do podatkov, njihove obdelave in predstavitve. Pod skupno streho rastemo, si izmenjujemo ideje, metode, mnenja, objavljamo strokovne in znanstvene članke, ter delimo znanje.

Kaj ponujamo?

Različna področja osnovnega delovanja nam omogočajo sodelovanje na širokem spektru znanstenih področij od naravoslovja do dužboslovja in humanistike. Osredotočite se na vsebinskost vašega dela in obdelavo podatkov prepustite nam.

Diplome, magisteriji, doktorati

Od preproste analize pridobljenih podatkov, do vodenja čez celoten proces raziskave za vaše diplomsko, magistrsko delo ali doktorat.

Znanstvene objave ​

Objavljanje člankov je v akademskem svetu nuja. Sploh v humanistiki in družboslovju se pogosto srečujemo z izzivi pravilne izvedbe raziskave. Ne dovolite si, da bi dobra ideja ostala samo ideja, ker vam raziskava in analizta podatkov nista domača.

Obdelave in priprave podakov

Podatke dobimo v različnih oblikah na različnih mestih. 80% dela podatkovnega inžinirja predstavlja priprava in obdelava podatkov. Sporočite nam, kje so vaši podatki in v kakšni obliki jih želite. Za vas jih bomo pripravili in Vam posredovali kodo za nadaljnjo obdelavo.

Zagotavljamo kakovost, hitrost in zanseljivost!​

Add a line that tells users how easily they can get in touch with you